• KN95 Disposable Anti-dust Face Mask

    KN95 Topeng Wajib anti bledug sing bisa diaktifake

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti efisiensi filtrasi 95%, ruang napas 360 dimensi telung tingkat , nyedhiyakake perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • KN95 Protective Face Mask

    Topeng Wajah Proteksi KN95

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • KN95 Dust Respirator Mask

    Topeng Respirator Debu KN95

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • White Ear-loop Disposable Protective 3D Face Mask

    Topeng Pasuryan 3D Proteksi Disposable Proteksi

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • 5 Ply Filtration Face Shield KN95

    5 Ply Filter Filter Shield KN95

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti efisiensi filtrasi 95%, ruang napas 360 dimensi telung tingkat , nyedhiyakake perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • CE/FDA Certified KN95 Respirator Mask

    Topeng Respirator sing Dhirektur CE / FDA

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • GB2626-2006 KN95 Mask

    Masker GB2626-2006 KN95

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • White Ear-loop Disposable Protective 3D Face Mask

    Topeng Pasuryan 3D Proteksi Disposable Proteksi

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti efisiensi filtrasi 95%, ruang napas 360 dimensi telung tingkat , nyedhiyakake perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • 3D Soft Breathable PM 2.5 KN95 Mask

    PM Luwih AMBEGAN 3D 3D KN95 Topeng

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti efisiensi filtrasi 95%, ruang napas 360 dimensi telung tingkat , nyedhiyakake perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake
  • High Quality 5ply KN95 Face Mask With 2 Layers Of Melt-blown Cloth

    Topeng Ngadhepi 5ply Kualitas Berkual Berkualitas Kanthi 2 Lapisan Kain Melelawur

    Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
    2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
    3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
    4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
    5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
    6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake