terus nganggo topeng, nglindhungi dhewe lan wong-wong sing ana ing sekitar sampeyan

Tanpa mangu, topeng pasuryan duwe peran penting ing perang nglawan COVID-19. Ing wulan Januari, nalika kahanan kasebut angel, wong-wong ing saindenging China wiwit nganggo topeng sewengi. Sing, digabungake karo langkah liya, mbantu nyegah COVID-19 supaya ora nyebar maneh.
Siji alesan kenapa saben wong fokusake topeng yaiku efektif, lan cara paling gampang kanggo konfirmasi yaiku njaga virus saka panyebaran virus.
nalika ngunjungi papan umum kayata bus utawa lif, nalika lara, utawa nalika ngunjungi rumah sakit, wong kudu nganggo topeng pasuryan. Ing sisih liya, ngumbah tangan asring, dandhesing barang saben dina sawise nutul, lan njaga jarak sosial minangka tameng sing apik kanggo nyebarake wabah.


Wektu kirim: Mei-20-2020