Priksa manawa ambegan sampeyan kalebu upaya sing abadi

BEIJING - Regulators China wis ngetrapake langkah anyar kanggo ngiyatake kontrol kualitas kanggo ekspor persediaan medis lan luwih bisa ngatur prosedur outbound kanggo mbantu perang global nglawan penyakit koronavirus (COVID-19).
China bakal nganakake pengawasan ekspor saka topeng pasuryan sing ora bedah, sing dibutuhake kanggo standar standar tujuan China utawa tujuan ekspor masing-masing wiwit dina Minggu, miturut rilis bareng saka Kementerian Perdagangan (MOC), Administrasi Umum Kustom lan Administrasi Negara Kanggo Peraturan Pasar.
Ekspor topeng pasuryan sing ora kudu bedhah kudu ngajokake deklarasi gabungan saka eksporter lan pengimporte nalika ngilangi kastil khusus kanggo mesthekake yen wis standar lan ora bakal digunakake kanggo tujuan bedah, miturut kebijakan anyar.

kn95 minangka topeng sing disertifikasi dening standar proteksi pernafasan anti-partikel anti-partikel pengguna China ing GB2626-2006. Sampeyan padha karo tingkat perlindungan n95, nanging mung ngetutake standar tes negara-negara sing beda. Ayo dipikirake nganggo topeng kn95.
Efisiensi filtrasi topeng kelas kn95 kanggo partikel kanthi diameter aerodinamik ≥0.3µm ndhuwur 95%. Dhiameter bakteria udhara lan spora jamur utamane beda-beda ing antarane 0.7-10µm, sing uga ana ing sawetara perlindungan.
Mula, jinis topeng iki bisa digunakake kanggo nglindhungi ambegan kanggo masalah partikel tartamtu, kayata mecah, reresik lan pangolahan bledug sing diasilake mineral, glepung lan bahan liyane. Masalah umum babagan gas molah malih mbebayani.
Bisa nyaring lan ngresiki ambu ora normal sing dihirup (kajaba gas beracun), bisa nyuda tingkat cahya partikel mikroba sing ora dihirup (kayata cetakan, antritis, tuberkulosis, lan sapiturute), nanging ora bisa ngilangi infeksi kontak, penyakit utawa risiko kematian .


Wektu kirim: Mei-20-2020