KN95 Topeng Wajib anti bledug sing bisa diaktifake

Keterangan Singkat:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti efisiensi filtrasi 95%, ruang napas 360 dimensi telung tingkat , nyedhiyakake perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake


Detail Produk

FAQ

Tags Product

KERTAS PRODUK

Katrangan Topeng Proteksi KN95:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.

2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti 95% efisiensi filtrasi, ruang napas 360 dimensi telung dimensimenehi pangayoman anti bledug kanggo sampeyan.

3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.

4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng

5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.

6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake

C11FD53C130A0799A8356E1725723CA1
375C565CB01D338F806519C9C5BD6DAD
C9CA5056EF9FE3F7F2FD7924E9839557
45AEE2EEC685384E0B652BD3D17AF79F
7767AC53C2DFAA3E4AD8223A13DC8E5D
CF678CCD6CC0F702196EB5B93821973E

TAMBAHAN

Filter panyaring 5 lapisan

Kain non-anyaman sing ramah kulit

Keamanan 3s kain sing ora dirajut alus

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Nganti 95% efisiensi filtrasi

Penyebaran elektromatik saka polutan sing luwih cilik

DC71928FBD99965C72DEA8362BBBDCF8

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Spons filter etilena-propilena

100% ES, jampel, panyerapan kelembapan

Lapisan ora duwe tenunan PP

Mblokir partikel utawa bledug gedhe

Filter-filter saka partikel cilik

20200520140020

UJI KAYU

AFER0106
AFER0110
AFER0107
AFER0113

Efisiensi filtrasi topeng kelas kn95 kanggo partikel kanthi diameter aerodinamik ≥0.3µm ndhuwur 95%. Dhiameter bakteria udhara lan spora jamur utamane beda-beda ing antarane 0.7-10µm, sing uga ana ing sawetara perlindungan.
Mula, jinis topeng iki bisa digunakake kanggo nglindhungi ambegan kanggo masalah partikel tartamtu, kayata mecah, reresik lan pangolahan bledug sing diasilake mineral, glepung lan bahan liyane. Masalah umum babagan gas molah malih mbebayani.
Bisa nyaring lan ngresiki ambu ora normal sing dihirup (kajaba gas beracun), bisa nyuda tingkat cahya partikel mikroba sing ora dihirup (kayata cetakan, antritis, tuberkulosis, lan sapiturute), nanging ora bisa ngilangi infeksi kontak, penyakit utawa risiko kematian .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita