Topeng Wajah Proteksi KN95

Keterangan Singkat:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake


Detail Produk

FAQ

Tags Product

KERTAS PRODUK

Katrangan Topeng Proteksi KN95:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.

2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.

3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.

4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng

5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.

6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake

 

mask1
5
mask2
4

TAMBAHAN

Filter panyaring 5 lapisan

Kain non-anyaman sing ramah kulit

Keamanan 3s kain sing ora dirajut alus

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Nganti 95% efisiensi filtrasi

Penyebaran elektromatik saka polutan sing luwih cilik

3

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Spons filter etilena-propilena

100% ES, jampel, panyerapan kelembapan

Lapisan ora duwe tenunan PP

Mblokir partikel utawa bledug gedhe

Filter-filter saka partikel cilik

20200520140024

Pengenalan ringkes topeng KN95

kn95 minangka topeng sing disertifikasi dening standar proteksi pernafasan anti-partikel anti-partikel pengguna China ing GB2626-2006. Sampeyan padha karo tingkat perlindungan n95, nanging mung ngetutake standar tes negara-negara sing beda. "N" tegese ora tahan minyak. "95" tegese nalika kapapar partikel tes khusus, konsentrasi partikel ing topeng luwih saka 95% luwih murah tinimbang konsentrasi partikel ing njaba topeng. Nilai 95% dudu regane rata-rata, nanging nilai minimal. N95 ora minangka produk produk khusus, selaras karo standar N95, lan produk sing lulus review NIOSH bisa diarani "topeng N95." Kelas perlindungan N95 tegese ing syarat-syarat tes sing ditemtokake ing standar NIOSH, efisiensi panyaring bahan panyaring topeng kanggo materi partikel non-berminyak (kayata bledug, kabus asam, kabut cat, mikroorganisme, lan liya-liyane) tekan 95% .

UJI KAYU

AFER0106
AFER0110
AFER0107
AFER0113

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita