Topeng Respirator Debu KN95

Keterangan Singkat:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake


Detail Produk

FAQ

Tags Product

KERTAS PRODUK

Kunci jembatan hidung KN95 Proteksi Topeng-Dibangun Katrangan:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.

2. Lapisan jero karbon sing diaktifake bisa nyaring gas utawa ambu ora enak. Nganti efisiensi filtrasi 95%, ruang napas 360 dimensi telung tingkat , nyedhiyakake perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.

3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.

4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng

5. Kanthi irung plastik sing didhelikake, anti kabut, sing dibangun ing jembatan rawan, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.

6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake

 

Kreteg hidung KN95 Proteksi Topeng-Eksternal Keterangan:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.

2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.

3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.

4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng

5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.

6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake

 

3
mask2
5
mask1
4
DC71928FBD99965C72DEA8362BBBDCF8

TAMBAHAN

Filter panyaring 5 lapisan

Kain non-anyaman sing ramah kulit

Keamanan 3s kain sing ora dirajut alus

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Nganti 95% efisiensi filtrasi

Penyebaran elektromatik saka polutan sing luwih cilik

20200520140024

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Spons filter etilena-propilena

100% ES, jampel, panyerapan kelembapan

Lapisan ora duwe tenunan PP

Mblokir partikel utawa bledug gedhe

Filter-filter saka partikel cilik

20200520140020

PRECAUTIONS FOR USE

1. Cuci tangan sadurunge nganggo topeng, utawa aja nganti nutul tangan karo bagian njero nalika nganggo topeng kanggo nyuda kamungkinan topeng sing dicontohi.

2. Bentenake bagian jero, njaba, ndhuwur lan ngisor topeng kanthi cetha.

3. Aja ngempelake topeng kanthi tangan, topeng KN95 mung bisa ngisolasi virus ing permukaan topeng kasebut. Yen sampeyan nempelake topeng kanthi tangan, virus bakal udan topeng nganggo tetesan sing gampang disebabake infeksi virus.

4. Coba gaweyan topeng lan rai uga adhesion sing apik. Cara uji prasaja yaiku: sawise nempatake topeng, ambegan, lan udhara ora bisa bocor saka pinggir topeng.

5. Topeng protèktif kudu rapet karo rai pangguna. Pangguna kudu nyukur jenggot kanggo mesthekake topeng kasebut bisa dipasang rapet. Apa wae jenggot lan segel pad lan rai bakal nyebabake topeng kasebut bocor.

6. Sawise nyetel posisi topeng miturut bentuk pasuryane, gunakake driji indeks tangane loro-lorone kanggo menet klip irung ing pojok ndhuwur topeng supaya pas karo pasuryan.

AFER0106
AFER0110
AFER0107
AFER0113

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita