FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Apa rega sampeyan?

Rega kita tundhuk gumantung saka sumber lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, Nomer pesenan minimal kanggo topeng sing nganggo biasane biasane 5000 lembar.

Apa bisa tuku conto sing nggawe pesenan?

Ya, please hubungi kita.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa simpenan. Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan, lan (2) kita entuk persetujuan terakhir kanggo produk sampeyan. Yen jaman timbal kita ora bakal entek karo wektu sing wis entek, bukaki prenta sampeyan kanthi adol. Ing kabeh keadaan, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing paling kasus, kita bisa nglakoni.

Apa jinis pembayaran sing ditampa?

Sampeyan bisa nggawe pambayaran ing akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% deposit awal, imbangan 70% marang salinan B / L.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor kanthi kualitas tinggi. Kita uga nggunakake packing beboyo khusus kanggo barang sing mbebayani lan sandal panyimpenan dingin sing sah kanggo barang sensitif suhu. Keperluan kemasan spesialis lan kemasan ora standar bisa uga bakal ngisi biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sing sampeyan pilih supaya entuk barang. Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang. Dening seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah gedhe. Tingkat kargo persis, kita mung bisa menehi sampeyan yen ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Napa milih VTECH?

Kita duwe 5 keuntungan utama:
1) Produsen Masker profesional Profesional KN95.
2) Regane regane, nawakake diskon kanthi kuantitas pesenan.
3) Bisa disesuaikan miturut syarat sampeyan.
4) Kualitas garansi lan layanan sawise-sale sing sampurna.
5) Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.