Topeng Respirator sing Dhirektur CE / FDA

Keterangan Singkat:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.
2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.
3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.
4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng
5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.
6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake


Detail Produk

FAQ

Tags Product

KERTAS PRODUK

Katrangan Topeng Proteksi KN95:

Topeng KND sing bisa dikalahake, ambegan, anti bledug, kebersihan lan trep kanggo nggunakake.

2.Gunakake 95% efisiensi filtrasi, papan nafas 360 dimensi telung derajat, menehi perlindungan anti-bledug kanggo sampeyan.

3.Merat materi kanthi kualitas aman, aman, alus lan kepenak, nyuda gangguan kulit.

4.Geli band karet elastis, nyerep kringet lan ora kenceng

5.Seleng kurva klip irung aluminium kanthi driji supaya bisa dicocogake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.

6.Nyithak bagian tipis, entheng lan gampang digunakake

 

mask1
5
mask2
4

TAMBAHAN

Filter panyaring 5 lapisan

Kain non-anyaman sing ramah kulit

Keamanan 3s kain sing ora dirajut alus

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Nganti 95% efisiensi filtrasi

Penyebaran elektromatik saka polutan sing luwih cilik

3

Kain dileburake kanthi efisiensi dhuwur

Spons filter etilena-propilena

100% ES, jampel, panyerapan kelembapan

Lapisan ora duwe tenunan PP

Mblokir partikel utawa bledug gedhe

Filter-filter saka partikel cilik

20200520140024

UJI KAYU

Suwene bisa digunakake topeng N95?

Ora ana standar sing ketat babagan suwene topeng KN95 bisa digunakake. Yen ana ing lingkungan rumah sakit, topeng KN95 disaranake nggunakake sakaligus, amarga ing lingkungan rumah sakit, kemungkinan ngalami koronavirus anyar cukup gedhe, ing kasus iki, nggunakake bola-bali ora aman. Nanging, yen ana ing lingkungan omah, kemungkinan kena infeksi bakteri patogen kayata koronavirus anyar cukup sithik. Ing kasus iki, topeng KN95 bisa dianggep bisa diulang ing wektu sing cendhak.

Nanging, kanthi nambah wektu panggunaan, efek pelindung saka masker KN95 mboko sithik, mula umume ora dianjurake kanggo ngetren. Saka pengalaman, ora disaranake ngluwihi 2 ~ 3 dina. Kajaba iku, yen topeng KN95 cacat, kotor utawa udan sajrone digunakake, mula kudu diganti ing wektune.

AFER0106
AFER0110
AFER0107
AFER0113

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita