Babagan VTECH

VTECH CHINA CO., LTD.

VTECH CHINA CO., LTD. yaiku pabrikan profesional topeng pelindung KN95

VTECH CHINA CO., LTD.

VTECH CHINA CO., LTD. yaiku pabrikan profesional topeng pelindung KN95. Perusahaan kasebut dilengkapi karo bengkel bledug, laboratorium produk lan sistem panyimpenan standar kanggo bahan mentah lan produk rampung. Produk kita certified profesional karo USA-FDA, EU-CE, lan China-GB. Ana 12 garis produksi topeng panggunaan KN95 kanthi output saben dina 1.000.000. Topeng VTECH KN95 ora mung kasedhiya ing omah, nanging uga diekspor menyang Eropa, AS, Panama, dll. Kita nyedhiyakake layanan berkualitas miturut syarat pelanggan.Ing wektu sing padha, kita njamin kualitas lan nawakake rega sing cukup, saengga bisa nggawe nilai sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Baris produksi topeng KN95 sing bisa digunakake
Output saben dina 1.000.000

Priksa manawa ambegan sampeyan kalebu upaya sing abadi

- VTECH CHINA CO., LTD.