banner xiafang

Produk Anyar

  • Saben dina
    output

  • Produksi
    baris

  • Wareg
    klien

  • Ngekspor
    negara

Napa Pilih VTECH

  • Produsen profesional KN95

    VTECH CHINA CO., LTD minangka pabrikan profesional topeng pelindung KN95. Perusahaan kasebut dilengkapi karo bengkel bledug, laboratorium produk lan sistem panyimpenan standar kanggo bahan mentah lan produk rampung.

  • Sertifikasi profesional

    Produk kita certified profesional karo USA-FDA, EU-CE, lan China-GB.

  • 12 baris produksi topeng

    Ana 12 garis produksi topeng panggunaan KN95 kanthi output saben dina 1.000.000.

  • Ekspor menyang pirang-pirang negara

    Topeng VTECH KN95 ora mung kasedhiya ing omah, nanging uga diekspor menyang Eropa, AS, Panama, dll.

BALITA

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner